Glutenfri müslibarer uden sukker

Af Anja
Glutenfri müslibar, vegansk müslibar, sukkerfri müslibar, Alternativ behandler silkeborg, biopat silkeborg, naturopath silkeborg, biopat jylland, naturopath jylland, biopat midtjylland, naturopath midtjylland, biopat østjylland, naturopath østjylland, alternative medicin, biopat, naturopath, helsevejleder, urtemedicin, urteworkshop, biopatisk, vitamintest, midtjydsk biopat,

De her müslibarer er fantastiske, hvis du gerne vil undgå sukker, men ønsker dig en lille snack. Jeg opbevarer dem i fryseren og tager et stykke op, når jeg har lyst til det.

Glutenfri müslibar, vegansk müslibar, sukkerfri müslibar, Alternativ behandler silkeborg, biopat silkeborg, naturopath silkeborg, biopat jylland, naturopath jylland, biopat midtjylland, naturopath midtjylland, biopat østjylland, naturopath østjylland, alternative medicin, biopat, naturopath, helsevejleder, urtemedicin, urteworkshop, biopatisk, vitamintest, midtjydsk biopat,
Print
Portioner: 15
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat

Ingredienser

  • 100 g kokosolie
  • 40 gr kakao smør
  • 15 gr rå kakao pulver
  • 50 gr hele boghvede kerner
  • 50 gr boghvedeflager
  • 50 gr græskarkerner
  • 50 gr solsikkekerner
  • 15 gr chiafrø
  • 30 gr sesamfrø
  • 50 gr mandler
  • 50 gr cashewnødder
  • 60 gr poppet ris
  • 100 gr fibersød
  • 1/4 tsk salt
  • 1/2 tsk kanel

Sådan gør du

Rist boghvedekernerne i 2-3 minutter på en tør pande.
Smelt kokosolie og kakao smør i et vandbad. Rør kakao pulveret i.
Bland alle de øvrige ingredienser i en stor skål, og hæld kokosolie blandingen over.
Lad det stå i skålen i 20 minutters tid, og rør med jævne mellemrum, så fedtet bliver fordelt godt.
Pres massen ned i en lille bradepande og stil den i fryseren 1 times tid.

Skær i mundrette bitter, nyd eller læg dem tilbage i fryseren til senere nydelse

Har du prøvet denne opskrift?
Tag mig på Instagram, så jeg kan se det lækre resultat @anjaballegaard.

You may also like