Brain blend – Golden latte

Af Anja

Jeg har de sidste uger nydt den lækre Golden latte fra Brain blend. Den indeholder 5 økologiske ingredienser: gurkemeje, ingefær, kanel, solsikke lecithin og sort peber. Tilsammen skaber de en smagfuld varmende kop omsorg og nydelse. Som urtemor, taler dette rene produkt lige til mit hjerte.

Golden latte er en super god smutvej i hverdagen, hvis du ikke har tid til at rive og koge frisk gurkemeje. Alt du skal gøre er, at tage en teskefuld pulver, oprøre det med en smule kogende vand og toppe med dampet mælk af eget valg.

Brain blend er skabt af en dansk iværksættersjæl Ida. Hendes passion for urterne har fået dette skønne produkt ud på hylderne i landets helsekostbutikker, men kan selvfølgelig også købes i hendes egen webshop.

Husk at støtte danske virksomheder – også de små. Så kan vi nemlig støtte dem i fortsat at udvikle innovative produkter til os – Ida har for eksempel allerede udviklet søstre til Golden latte, nemlig Chai blend og Purple blend . Jeg har desværre ikke smagt dem endnu, men jeg er sikker på jeg vil elske dem. Især Purple blend, som er en kakao drik – chokolade er jo et komponent i mit dna.

Kunne du tænke dig at lave gurkemeje latte fra bunden, kan du prøve min opskrift her.

Reklame: Jeg har modtaget Golden Latte i gave. Jeg anbefaler kun produkter, jeg selv ville købe.

You may also like