Gurkemeje latte med krydderier

Af Anja

Her i huset elsker vi krydrede, varme drikke. Så jeg holder mig ikke tilbage med at eksperimentere med forskellige sammensætninger og krydderier. Hvert krydderi har sit helt eget potentiale og tilsammen kan de skabe nogle fantastiske synergier for vores velbefindende.

Her får du min opskrift på en potent og spicy gurkemeje latte med masser af gode og varmende krydderier.

Print
Portioner: 4
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat

Ingredienser

  • 5-6 gurkemeje rødder
  • 1 ingefær rod
  • 1 knivspids revet muskatnød
  • 1/2 kanelstang
  • 8 kardemommekapsler
  • 1 nellike
  • 3 allehånde
  • 2 l plantemælk

Sådan gør du

Riv gurkemeje og ingefærrod. Størrelsen på ingefæren skal passe til dit temperament, jeg elsker det stærkt, så jeg putter en STOR rod i.
Prøv dig frem.
Giv de tørre urter et gok i en morter.
Hæld hele herligheden i en gryde sammen med mælk og få det stille op mod kogepunktet.

Du kan med fordel tilsætte en tsk honning, lidt kokosolie et lille drys peber. Det første for smagens skyld, de to sidste for angiveligt at øge optageligheden af de andre urter 🧙🏻‍♀️

Si det inden du serverer den varme drik.
Hvis du ikke drikker det hele, så lad endelig urterne trække i mælken så længe som muligt.🔥

Har du prøvet denne opskrift?
Tag mig på Instagram, så jeg kan se det lækre resultat @anjaballegaard.

1 Kommentar
0

You may also like

1 Kommentar

Brain blend - Golden latte - Anja Ballegaard - Biopat & Naturopath IBM 24. april 2021 - 10:13

[…] latte er en super god smutvej i hverdagen, hvis du ikke har til til at rive og koge frisk gurkemeje. Alt du skal gøre er, at tage en teskefuld pulver, oprøre det med en smule kogende vand og toppe […]

Lukket for kommentarer