Bogen Urtelykke

Urter bringer mig lykke, glæde og nysgerrighed. Det, at jeg aldrig bliver færdig med at lære nye detaljer om en urt, udveksle erfaringer med andre og gå på opdagelse i naturen. Og det, at urter ikke er en konkurrence om viden eller kundskab – men en fællesskabsfølelse. Det holder min passion funklende.

Jeg har samlet mine erfaringer, i URTELYKKE. En smuk illustreret håndbog med 30 urter, som alle kan finde i haven eller den vilde natur. Bogen giver en god beskrivelse af urten, hvad den kan bruges til, gode tips til indsamling og opbevaring, samt spændende opskrifter. Bagerst i bogen er notesider, så du med årene kan udbygge bogen  og gøre den til din egen urtelykke.
.
.

URTELYKKE koster 249,95 og er udgivet 19 juni 2019 på forlaget Aronsen og vil være at finde i bogbutikker.
Jeg vil elske, at sende dig en personlig signeret udgave. Kontakt mig for at aftale nærmere på

URTELYKKE er trykt i 3 oplag i 2020.

Anmeldelser af URTELYKKE 

“Anja Ballegaards ’Urtelykke’ er den mest inspirerende bog jeg længe har læst. Den har fået mig op af sofaen og ud på planteskolen…ind i skoven! Jeg vil dyrke og samle og nyde. 30 anvendelige urter, opskrifter og gode råd om alt lige fra helende teer til saft, ekstrakt, sirup, kropsolier … listen er uendelig.”
Pernille Aalund

.

“I en tid, hvor vi er flere og flere, der tænker over forbrug, mad og sundhed, og overvejer miljøet, nærheden til naturen og hvad det egentligt er, vi giver videre til vore børn, er Anja Ballegaards Urtelykke en kærkommen og kærlig guide til hvad den danske natur også kan give os. Gammel viden, nye indsigter og fremfor alt omsorg fylder bogens sider, som viser os rundt i en urtehave der må være enhver økoambitiøs danskers hede drøm. Opskrifter på alt fra mad til the og over såhelende salver indgår sammen med de smukkeste illustrationer. Nyd den. Og gå i haven.”
Julia Lahme.