De her grønkålschips bliver hurtig spist, når de kommer ud af ovnen. Men det er hele umagen værd, for de smager så godt – og så er de super sunde. Jeg synes denne spicy peanutdressing giver et skønt twist til de bitre kålblade.
Vask grønkål og riv det i mindre stykker. Kør det igennem salatslyngen eller tør det godt med et viskestykke. Bland olivenolie, peanutbutter, honning og chili i en skål. Hæld de rengjorte kålstykker i skålen og fordel dressingen herpå. Bare stik hænderne i, så du får det masseret godt ind i alle folderne på kålet. Læg kålstykkerne ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Drys med flagesalt og sæt bradepanden i en 150 grader varm ovn. Bag i 5 minutter. Vend dem engang og bag videre i 5 minutter. Tjek om de er blevet sprøde, ellers giv dem 5 minutter ekstra. Tag kålchipsne ud og lad dem blive helt kolde inden du spiser de sprøde grønkålschips. Du kan sagtens lave en mere simpel version, hvor du gnider kålstykkerne i olivenolie og drysser med flagesalt.Ingredienser
Sådan gør du