Urteworkshop – Naturens urter

Af Anja
Urteeliksir, Alternativ behandler silkeborg, biopat silkeborg, naturopath silkeborg, biopat jylland, naturopath jylland, biopat midtjylland, naturopath midtjylland, biopat østjylland, naturopath østjylland, alternative medicin, biopat, naturopath, helsevejleder, urtemedicin, urteworkshop

Skriv til mig for at komme på ventliste til næste års urteworkshop.
Du kan stadig at komme med på urteworkshop i år.

Lær at bruge urter i hverdagen
Kunne du tænke dig at gøre brug af naturens spændende urter?
På denne workshop tager vi kurven under armen og går i have, krat og mark og finder de urter årstiden byder os. Undervejs taler vi om urterne og indsamler dem, vi skal bruge til at lave urtetryllerier.
Workshoppen er målrettet brugen af urter i hverdagssituationer og er oplagt for dig, som gerne vil gøre brug af de planter, der står lige uden for døren.

På workshoppen skal vi
– Indsamle urter
– Lære om urter
– Drikke urter
– Spise urter
– Lave eliksir og sirup, som du får med hjem

Kommer du langvejs fra, har du mulighed for at overnatte på vores shelterplads. Du kan læse mere her.

Tid:
Sted: Lystrupmindevej 2, 8654 Bryrup
Pris: 750 kr ( Inklusiv forplejning og kursusmaterialer)

Bemærk: Din plads er først sikret, når jeg  har modtaget din indbetaling. Ved afbud mindre end 14 dage før workshop opstart kræves 50 % i gebyr. Ved afbud mindre end 2 dage før workshopstart gives der ingen refusion.

Vi følger naturligvis regerings retningslinjer for afstand, håndsprit eller håndvask.

Læs også om Urteworkshop med Bettes skincare og Urtedag for børn
.

.

Tilbagemeldinger fra Urteworkshop

“Jeg har deltaget på Anjas urteworkshop og står tilbage med armene over hovedet. Anja afholder arrangementer, der er ærlige, kærlige og jordnære. På denne dag blev jeg inspireret til at bruge urter i alle sammenhænge, og jeg blev rustet til selv at kunne gå i gang derhjemme. Jeg giver mine varmeste anbefalinger til at deltage i alt hvad Anjas arrangerer. Du kommer ikke til at fortryde det. Det er i hvert fald ikke sidste jeg har været med.
/Marie.”

“Dagen idag er tilbragt i mit helt rette element, med skønne kvinder med en fælles passion nemlig urter, planter og naturen fra sin smukkeste side. Det kan jeg takke Anja Ballegaard for at berige mig med. Så et hjertelig tak til Anja for at tilbyde denne urteworkshop. Det har været en stor fornøjelse, en lærerig og ikke mindst inspirerende dag i dit selvskab. Tak for dig og den dejligste dag i jeres naturskønne omgivelser. Jeg er igen inspireret og min passion i vækst.
/ Tina”