Urteworkshop – Friske urter

Lær at bruge urter til at styrke din og familiens sundhed

Alternativ behandler silkeborg, biopat silkeborg, naturopath silkeborg, biopat jylland, naturopath jylland, biopat midtjylland, naturopath midtjylland, biopat østjylland, naturopath østjylland, alternative medicin, biopat, naturopath, helsevejleder,

Næste urteworkshop med friske planter i 2020. Skriv dig op til nyhedsbrevet HER for at få direkte besked.

Kunne du tænke dig at gøre brug af naturens urter?
Hovedrollen tildeles urterne, når du på denne workshop lærer, hvordan du på en nem måde kan bruge urter til at styrke din og familiens sundhed. Undervisningen er målrettet brugen af urter i hverdagssituationer og er en oplagt for dig, der gerne vil starte dit eget urteapotek, som du kan bygge videre på derhjemme.

Vi tager kurven under armen og går i have, krat og marker og finder de urter årstiden byder os. Undervejs taler vi om, hvilke egenskaber urterne har og indsamler dem, vi skal bruge til at lave urtemedicin. Vi slutter dagen af med at lave lækker bålmad med vilde urter.

På workshoppen skal vi:
– Indsamle urter
– Drikke urter
– Spise urter
– Lave eliksir og sirup, som du får med hjem

Du kan læse om sidste urteworkshop her og her

Tid: maj og august 2020 kl 10-13
Sted: Lystrupmindevej 2, 8654 Bryrup
Pris: 750 kr ( Inklusiv forplejning og kursusmaterialer)
Tilmelding:
Betaling: Til kontonummer 8113-6406485 eller MobilePay til 30337240

Bemærk: Din plads er først sikret, når jeg  har modtaget din indbetaling. Ved afbud mindre end 14 dage før workshop opstart kræves 50 % i gebyr. Ved afbud mindre end 2 dage før workshopstart gives der ingen refusion.

Tilbagemeldinger fra Urteworkshop:

“Jeg har deltaget på Anjas urteworkshop og står tilbage med armene over hovedet. Anja afholder arrangementer, der er ærlige, kærlige og jordnære. På denne dag blev jeg inspireret til at bruge urter i alle sammenhænge, og jeg blev rustet til selv at kunne gå i gang derhjemme. Jeg giver mine varmeste anbefalinger til at deltage i alt hvad Anjas arrangerer. Du kommer ikke til at fortryde det. Det er i hvert fald ikke sidste jeg har været med. /Marie.”

“Dagen idag er tilbragt i mit helt rette element, med skønne kvinder med en fælles passion nemlig urter, planter og naturen fra sin smukkeste side. Det kan jeg takke Anja Ballegaard for at berige mig med. Så et hjertelig tak til Anja for at tilbyde denne urteworkshop. Det har været en stor fornøjelse, en lærerig og ikke mindst inspirerende dag i dit selvskab. Tak for dig og den dejligste dag i jeres naturskønne omgivelser. Jeg er igen inspireret og min passion i vækst. / Tina”

urteworkshop, Alternativ behandler silkeborg, biopat silkeborg, naturopath silkeborg, biopat jylland, naturopath jylland, biopat midtjylland, naturopath midtjylland, biopat østjylland, naturopath østjylland, alternative medicin, biopat, naturopath, helsevejleder,  .  .