Chiagrød med blåbærsirup

Af Anja
chiagrød, god chiagrød, Alternativ behandler silkeborg, biopat silkeborg, naturopath silkeborg, biopat jylland, naturopath jylland, biopat midtjylland, naturopath midtjylland, biopat østjylland, naturopath østjylland, alternative behandler østjylland,

Chiagrød er dejlig blød for din mave, og så kan du lave den i uanede af variationer. Denne chiagrød er med vanille og får et spændende syrligt twist fra blåbær siruppen.

chiagrød, god chiagrød, Alternativ behandler silkeborg, biopat silkeborg, naturopath silkeborg, biopat jylland, naturopath jylland, biopat midtjylland, naturopath midtjylland, biopat østjylland, naturopath østjylland, alternative behandler østjylland,

Chiagrød med Blåbærsirup

Print
Portioner: 1
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat

Ingredienser

  • 3 spsk chiafrø
  • 0,5 dl vand
  • 1,5 dl sojamælk, komælk eller anden plantemælk
  • 1 spsk blåbær
  • 1/2 tsk ahornsirup
  • Friske bær

Sådan gør du

Bland alle ingredienserne i en skål. Rør ofte i de første 15 minutter, så den ikke klumper sammen. Hvis du laver den aftenen før, kan du nu sætte den i køleskabet.

Varm forsigtigt blåbærrene op med siruppen og lad det tykne lidt. Hæld det over din chiagrød (kold eller varm, hvad der passer dig) og top op med bær, nødder og hvad du ellers har lyst til.

Har du prøvet denne opskrift?
Tag mig på Instagram, så jeg kan se det lækre resultat @anjaballegaard.