Sundhedsforløb

Af Anja

Jeg har i øjeblikket lukket for tilgang af nye klienter. Du er velkommen til at kontakt mig for henvisning til anden behandler.

BOOST SUNDHEDEN & FORVANDL DIT LIV

Personlig træner i sundhed
Sundhed skal passe ind i dit liv, det er ikke dit liv der skal tilpasses sundheden! Derfor vil jeg gerne lære dig, hvordan du tager kontrollen og får sundheden inviteret indenfor i dit liv. Jeg tilbyder dig et individuelt 8 ugers sundhedsforløb med tæt personlig kontakt og vejledning. Forløbet guider dig gennem en forvandling, som ændrer dine mønstre og giver dig håndgribelige redskaber til at få styr på sundheden. Du får rådgivning og inspiration og vi taler blandt andet om kost, detox, sukkerafhængighed, vaner og motion. Du vil lære, hvordan kroppen fungerer, og hvor store resultater du kan opnå med små justeringer.

Et unikt program – et 8 ugers sundhedsboost 
Da alle mennesker er individuelle, skal forløbet udarbejdes nøjagtigt efter dine specifikke mål og behov. Derfor starter vi med en indledende samtale af 1-1,5 times varighed, hvor vi sammen lægger en plan for, hvad vi primært skal koncentrere os om.
Jeg gør brug af de værktøjer, som jeg har skabt resultater med gennem mange års sundhedscoaching.

Ikke kun et sundhedsboost – også en sundhedsforvandling
Du får meget mere end en hjælpende hånd til at ændre din livsstil. Jeg giver dig nemlig også et biopatisk/naturopatisk sundhedstjek, hvor jeg undersøger, om der er gener eller belastninger, som skal bringes i ro og balance. Nogen gange er det små justeringer der skal til, men selv små ting kan dræne din energi, så en livsstilsændring kan virke uoverskueligt. Derfor har jeg altid dette aspekt med i mine sundhedsforløb!

Efter forløbet, ved du
– Hvordan en sund ufanatisk livsstil kan ændre dit liv
– Hvordan du kan være sund uden at fjerne det, du holder allermest af
– Hvordan  du kommer af med din sukkertrang én gang for alle
– Hvorfor sundhed handler om meget mere end kost og motion
– At sundhed ikke er endnu en opgave på listen

Varig sundhed og idealvægt
Og hvis du går med drømmen om, at der skal komme et vægttab i kølvandet af din nye livsstil, kan jeg love, at det er slut med afsavn, restriktioner, køkkenvægte og pulvershakes. Dette forløb giver dig nøglen til et varigt vægttab, som ikke kun hjælper dig af med dellen, men også fylder dig med energi og hjælper din krop tilbage i balance. Jeg benytter effektive metoder til at slippe slanketankerne, så du kan få friheden til at spise det kroppen har brug for. 

8 ugers forløb til dig vil inkludere
– 1 indledende samtale a cirka 1 – 1,5 times varighed inkl. Naturopatisk sundhedstjek
– Udarbejdelse af individuelt program skræddersyet til dine specifikke behov og forudsætninger
– 3 personlige sessions af cirka en times varighed – Der er mulighed for at samtalerne kan ligge på andre locations fx i dit eget hjem. (Ekstra omkostning i forbindelse med min kørsel skal påregnes)
– Vejledning ved akut behov via sms, telefon, email osv.
– Et eksemplar af bogen Rejsen til Sundhed, som jeg har skrevet i samarbejde med Zenia Santini. Værdi 299 kr.

Pris: 1250 kr pr. måned
Den indledende samtale er uforpligtende, og du har mulighed for at afregne for denne, hvis du mod forventning ikke ønsker at deltage i det 8 ugers forløb. Pris for 1 konsultation er 850 kr.

.

Opfølgning
Har du lyst til at fortsætte din udvikling, kan du efter de 8 uger fortsætte på månedsbasis. Opfølgning inkludere:
– 1 personlig samtale af cirka 1 time
– Vejledning ved akut behov via sms, telefon, email osv

Pris: 850 kr pr. Måned

Er du klar til at tage dig kærligt af dig selv og for evigt forandre dit liv?Dit første skridt til et nyt liv er lige nu. Skynd dig at book en plads til et indledende møde, så har du allerede taget dit første skridt til et nyt og sundere liv. Kontakt mig her.