Moringa müslibar

Af Anja

Muslibar, müslibar, myslibar, granola bar, moringa muslibar, moringa myslibar, moringa muslibar, moringa

Jeg elsker müslibarer, for man kan proppe dem med alle mulige sunde ting. Jeg er speciel fan af dem, der er fyldte med kerner og nødder. De mætter og giver gode fedstoffer, som er så gode til kroppen. Her har jeg tilsat det næringsrige Moringapulver.

 

Det skal du bruge
10 styk

0,5 dl boghvede
3 dl kokosmel
5 saftige dadler
1 tsk moringa pulver
3 spsk kokosfedt
6 spsk nødder, frø og kerner fx mandler, sesam, chiafrø, hørfrø, græskarkerner, hampefrø

Rist boghvedekernerne gyldne på en tør pande. Blend kokosmel, dadler, kokosfedt og moringapulver sammen til en klistret masse. Bland boghvede, nødder og kerner sammen med dadelmassen. Tryk det ned i en lille form og stil på køl før du skærer det ud til hapsere.