Glutenfri müslibarer uden sukker

Glutenfri müslibar, vegansk müslibar, sukkerfri müslibar,  Alternativ behandler silkeborg, biopat silkeborg, naturopath silkeborg, biopat jylland, naturopath jylland, biopat midtjylland, naturopath midtjylland, biopat østjylland, naturopath østjylland, alternative medicin, biopat, naturopath, helsevejleder, urtemedicin, urteworkshop, biopatisk, vitamintest, midtjydsk biopat,

De her müslibarer er fantastiske, hvis du gerne vil undgå sukker, men ønsker dig en lille snack. Jeg opbevarer dem i fryseren og tager et stykke op, når jeg har lyst til det.

 

Det skal du bruge
cirka 15 stykker

100 g kokosolie
40 gr kakao smør
15 gr rå kakao pulver
50 gr hele boghvede kerner
50 gr boghvedeflager
50 gr græskarkerner
50 gr solsikkekerner
15 gr chiafrø
30 gr sesamfrø
50 gr mandler
50 gr cashewnødder
60 gr poppet ris
100 gr fibersød
1/4 tsk salt
1/2 tsk kanel

Rist boghvedekernerne i 2-3 minutter på en tør pande.
Smelt kokosolie og kakao smør i et vandbad. Rør kakao pulveret i.
Bland alle de øvrige ingredienser i en stor skål, og hæld kokosolie blandingen over.
Lad det stå i skålen i 20 minutters tid, og rør med jævne mellemrum, så fedtet bliver fordelt godt.
Pres massen ned i en lille bradepande og stil den i fryseren 1 times tid.

Skær i mundrette bitter, nyd eller læg dem tilbage i fryseren til senere nydelse