Urteworkshop – Krydderihylden

Af Anja

Skriv dig på venteliste til næste workshop

Lær at lave urtetryllerier med dine krydderier
På denne workshop er der fokus på køkkenets urter og fødevarer. Du lærer hvilke kvaliteter planter, rødder og frø har og hvordan du kan få glæde af dem i din hverdag. Du får selv urterne mellem hænderne, så du ved, hvordan du skal håndtere dem i din hverdag. Workshoppen er tilegnet dig, som søger naturlige løsninger i hverdagen og som er nysgerrig på at gøre brug af urter.

Sammen laver vi og smager på:
-Anti-inflammatorisk shot
-Sundhedsboostere, som du får med hjem
-Livseliksir
-Immunbooster, som du får med hjem
-Hostesirup

Tid: Skriv til mig for at komme på venteliste til næste workshop
Sted: Lystrupmindevej 2, 8654 Bryrup
Pris: 750 kr ( Inklusiv forplejning og kursusmaterialer)
Bemærk: Din plads er først sikret, når jeg har modtaget din indbetaling. Ved afbud mindre end 14 dage før workshop opstart kræves 50 % i gebyr. Ved afbud mindre end 2 dage før workshopstart gives der ingen refusion.


Tilbagemelding fra urteworkshop

Må endnu engang give andre urteelskere mine varmeste anbefalinger til at deltage i Anja’s urteworkshop. De er lærerige, der bliver vidensdelt og erfaringsdelt, brygget og smagt, hygget. Min passion for natur, urter og planter formår du at skabe de bedste rammer for mig at dyrke og brygge i. Endnu engang tak for dig, jeres skønne åbne hjem og mest af alt at vi har vores fælles passion urter, hvor jeg har lært dig at kende.
/Tina