Ro & velvære ved fuldmåne

Aftnerne ligger omkring fuldmåne, hvor energierne er stærke og forudsætningerne for fordybelse er store. Intentionen er et nærværende fællesskab, der giver dig tid til at være i ro og til at lytte til din indre visdom.

Aftenerne vil blive indledt med en guidet fordybelse og du får min astrologs ord om den måne vi står over for. Hvad betyder den og hvad har du mulighed for at arbejde med. Efterfølgende er der et tema indenfor naturlig sundhed og helbredelse, som vi skal arbejde med.

Hver aften har et nyt tema.

Følg med her på siden, som løbende opdateres med de kommende fuldmåneaftner.

Du kan forvente en aften, hvor du fyldes med ro, glæde, kærlighed og velvære.

Fredag 19 April 19:00-21:00
Husapotek: Vil du gerne tage æteriske olier ind i din hverdag? Olierne kan meget mere, end at sprede hygge i en duftlampe. Lær, hvordan du kan bruge de vidunderlige olier til at påvirke din krop og sundhed.

Onsdag 15 maj 19:00-21:00
Urteværksted: Lav de skønneste have-teer. Have og krat bugner med urter, du kan nyde i din te. Du lærer, hvordan du vælger og målretter dine urter til bestemte formål.

Mandag 17 juni 19:00-21:00
Sundhed: På denne specielle aften har vi fokus på sjælen. Vi laver silent walking i den smukke natur, mens vi skærper intuitionen og kontakt med vores fredfyldte selv. Husk praktiske sko.

Onsdag 14 august 19:00-21:00
Urteværksted: Tag for dig af naturens spisekammer. Uanset hvor du bor, vil du kunne finde vilde planter, som du kan bruge i din madlavning. På aftenen går vi i naturen og finder mad, vi kan smage på.

Pris: 200 kr + eventuelle omkostninger til materialer.
Ved tilmeldning til 2 eller flere aftner er prisen 175 kr pr gang
Sted: Lystrupmindevej 2, 8654 Bryrup
Tilmelding: Via mail på kontakt@anjaballegaard.dk eller på tlf. 3033 7240 eller
Betaling:
 Mobilepay 3033 7240 eller kontonr.: 5479 2536649. Bemærk, at du først har sikret dig en plads, når jeg har modtaget din indbetaling.

Hvorfor fuldmåne? Det er ikke en forudsætning, at fuldmånen har en spirituel betydning for dig. Alle kan deltage uanset om fuldmånen hiver eller ej. Tiden omkring fuldmåne er valgt, som et symbol på en ny begyndelse, tid til selvindsigt og ro.