Velkommen til URTELYKKE

Den anden dag skrev min forlægger Siri til mig og spurgte, hvor mange bøger jeg skal bruge af URTELYKKE. Den kommer nemlig snart hjem på lager. Det er jo med en hvis is i maven, for det er en STOR investering for mig at købe bøger hjem. Men jeg er allerede velsignet med en god liste af private bestillinger. Søde mennesker der har skrevet til mig på Facebook, Instagram, mail, messenger og sms, at de vil købe et signeret eksemplar af mig. Jeg er så taknemmelig og stolt over den opbakning jeg får fra nær og fjern. Mennesker jeg aldrig har mødt før, men som jeg føler et tæt bånd med, fordi vi næsten dagligt kommunikere på et af ovenstående medier.

Du skal vide, at jeg tager intet for givet. Alle likes, beskeder og tanker varmer mit hjerte. Jeg beskæftiger mig med det jeg brænder for: Urter, naturlig sundhed og at hjælpe andre til at liv i (sund) balance. Og jeg er så glad for alle, der har lyst til at følge med.

Tilbage til URTELYKKE. For den kommer jo ud den 19 Juni.

Under en middag med mine 3 gamle ‘Dream-team Bestseller veninder’, fik jeg nævnt, at jeg gerne ville markere udgivelsen. Invitere de som har lyst, alle på mit nyhedsbrev, alle på instagram og facebook, naboer, venner, familie, ja hele byen, hvis de har lyst. Og før jeg så mig om, havde min lille bog-markering  udviklet sig til det, som min mand og jeg har drømt om siden vi købte Thorslykke, nemlig et vaskeægte GÅRDMARKED.

Så nu holder vi GÅRDMARKED og BOGLANCERING d. 23/6 mellem 11-14.

Jeg er overvældet over så stor opbakning, vi har fået fra udstillere, som vælger at satse på vores nystartede gårdmarked koncept. Glæder mig til at vise dig bogen OG de fine boder.

Du kan se hele programmet her.