Vandrens | Rens dit drikkevand

Vores drikkevand bekymrer mange. For af og til popper der historier op i de lokale nyheder om forurening i drikkevandet og kommuner, der periodisk skal drikke flaskevand.

For nylig var jeg på et kursus, hvor jeg fik fortalt at man i Frankfurt har lavet en undersøgelser af drikkevandet, og de højeste koncentrationer af rester kom fra…. hold nu fast: Kokain, P-piller og antibiotika. Der kan man vist godt snakke om at vælge mellem pest eller kolera, hvis man skal vælge mellem hanevand og plastikflaskevand.

Nå men, drikkevandet har også været en bekymring herhjemme. Længe. Især min mand har været primus motor på det de seneste år. I takt med at flere og flere historier om forurenet drikkevand popper op, er han dykket dybere ned i det. Så tro mig, han har fremlagt adskillige vandrensningsmetoder for mig. Der findes alt fra virkelig dyre maskiner, der renser og ionisere vandet til nogle virkelig billige løsninger, som rense-kander og kulsticks. Og man skal åbenbart holde godt øje, for jeg talte en dag med en laborant, som har undersøgt mange af de her maskiner, og som fortalte mig, at i en af dem tilsætter de noget for at opnå den status vandet har. Så går meningen jo lidt af det, hvis du spørger mig.

Som du kan forstå er der her i huset blevet læst og vurderet. Læst og sammenlignet. Og så en dag kom der en mail fra min mand, at han synes dette så ud til at være en god løsning for os.

På det tidspunkt anede jeg faktisk ikke at High on life forhandler vandrens. Da jeg ved at de kun arbejder med bundløs ærlige produkter, bekræftede jeg hurtigt overfor min mand, at vi kunne gå videre med carbonit løsning.

Simple facts uden filter (hehe)
Carbonit er et gennemtestet simpelt vandrensningssystem med kulfilter, som renser vandet fra pesticider, medicinrester, mikroorganismer og tungmetaller.  Helt op til 99% fjernes hvis du vælger premium filtret. 
Det monteres under vasken, hvor det sættes ind på koldvansslangen. PÅ den måde løber det kolde vand igennem og bliver renset inden det kommer ud af vandhanen.

Vi er så heldige, at vi har fået lov til at teste Carbonit vandrens, og vi er blevet super glade for det. Vi var lidt betænkelige, fordi vi havde hørt at vandtrykket i hanen kan blive svækket. Vi har nemlig i forvejen lavt vandtryk – men selv med Premium filtret, som skulle sænke trykket mest, er det tåleligt. Så er du på udkig efter en metode til at rense dit vand, kan jeg varmt anbefale denne simple metode. Læs mere om Carbonit her.

Nb: Jeg har fået lov til at prøve vandrenseren fra High on life. Jeg modtager ikke penge for at skrive om produkter. Jeg anbefaler kun ting jeg selv ville købe eller kan stå inde for.