14 dages sundhedsboost: Det har jeg opnået

Sundhedsboost, sundhedsforløb, Alternativ behandler silkeborg, biopat silkeborg, naturopath silkeborg, biopat jylland, naturopath jylland, biopat midtjylland, naturopath midtjylland, biopat østjylland, naturopath østjylland,

For to uger siden annoncerede jeg på Instagram, at jeg ville give mig selv et sundhedsboost. (Du kan følge med på min Instagram og se hvad jeg spiser) Der var flere grunde til dette. Mest af alt fordi jeg gerne vil tune ind på sundheden. Se, hvor jeg har brug for at være opmærksom i hverdagen. For har jeg travlt, vælger jeg lige som andre, den nemme løsning.

Det betød altså:

  • Nul sukker (heller ikke dadler og det vi erstatter sukker med, og så kalder en kage for ”sukkerfrit”. Sukker er sukker. Og i frugt er der frugtsukker)
  • Nul hvide ting (pasta, mel, ris)
  • Nul mælkeprodukter
  • Nul rødt kød
  • Nul gær

 

Så, Anja: Erfaringer fra sundhedsboost

For det første. Det er SLET ikke så svært, som man bilder sig selv ind. Det sværeste er i sociale sammenhænge, hvor der serveres mad. Men derhjemme, kan du jo selv bestemme, hvad du spiser. Min veninder Zenia, som faktisk gav mig denne udfordring, spurgte i dag: Hvad savner du mest? Mit svar var: “lige hurtigt at kunne tage en rugbrød med leverpostej”. Og med det samme kunne jeg jo godt se, at når det handler om at nære min krop, skal jeg jo ikke hurtig tage en rugbrød med leverpostej. Men tænke fremad og planlægge en nærende kost.

Det har jeg heldigvis masser af redskaber til at klar, for det er også det jeg hjælper mine klienter med, når de skal have bygget mere sundhed ind i hverdagen.

Så ser vi bort fra leverpostejen, som jeg jo i virkeligheden ikke har brug for, så siger jeg bare:
JEG BLIVER HER i nogle flere uger. For jeg har det MEGA godt. Allerede efter 14 dage har jeg mere overskud, er gladere, har ikke brug for så meget søvn (what??) og bedst af alt: min fordøjelse er over the top. Jeg husker tydeligt, da Zenia og jeg var i Indien og spiste vegetarisk i 10 dage – det var vildt, hvor lækker min mave havde det. Der er vi nu. Jeg siger det bare. Input og output. Jo bedre det fungere, jo bedre optager du og  jo bedre afgifter du. Det er cool facts. (Hvis du er i tvivl om hvad en god fordøjelse er, så kig lige her)

Jeg ser det jo gang på gang med mine klienter, hvor stor en betydning kosten har. Og det er altså sjældent lige så restriktivt som det jeg har gang i, faktisk bliver nogle af mine klienter bedt om at fortsætte med slik – det kommer HELT an på situationen, udgangspunktet og målet med sundhedsforløbet. Er du nysgerrig på at mærke, hvad kosten kan gøre for dig, så kan du læse om mit sundhedsforløb lige her.

Og kunne du måske bare tænke dig, at høre om nogle af alle mine lækre smutveje til mere sundhed, så skal du med på min workshop: Hverdagssund med yoga, kost og urter. For det er lige præcis det, som det handler om. Du finder et link lige her.

Nu vil jeg nyde at give mine celler en lækker salat, og så kommer jeg med en nye update om 14 dage 🙂

 

One Reply to “14 dages sundhedsboost: Det har jeg opnået”

  1. […] uger inde i mit Sundhedsboost. Som jeg skrev i sidste uge – så elsker jeg det helt og aldeles. Én af de ting, jeg virkelig elsker er, at min kreativitet […]

Lukket for kommentarer.