Sunde sukkerfri snacks

Glutenfri müslibar, vegansk müslibar, sukkerfri müslibar, Alternativ behandler silkeborg, biopat silkeborg, naturopath silkeborg, biopat jylland, naturopath jylland, biopat midtjylland, naturopath midtjylland, biopat østjylland, naturopath østjylland, alternative medicin, biopat, naturopath, helsevejleder, urtemedicin, urteworkshop, biopatisk, vitamintest, midtjydsk biopat,

3 uger inde i mit Sundhedsboost. Som jeg skrev i sidste uge – så elsker jeg det helt og aldeles.
Én af de ting, jeg virkelig elsker er, at min kreativitet udvikles. Som du jo ved, så er der ret mange ting jeg har prøvet at udelukke i denne periode. Men hvis jeg fortsat gerne vil have en morgenbolle, et stykke kage eller en snack, så må jeg jo finde ud af, hvordan jeg klarer det indenfor de rammer, jeg har sat. Det er spændende og giver mig også masser af nye redskaber til mine klienter.

Jeg synes, at jeg idag vil dele nogle af de sunde snacks, som jeg har nydt på mit sundhedsboost.
Det kan give dig inspiration, hvis du for eksempel gerne vil undgå eller skære ned på sukker.
Der er links, så du kan klikke videre til 3 opskrifter herunder.

 

Sunde sukkerfri snacks

Nødder vendt i engelsk lakrids og kanel

Mandler ristet i spicy kryderier som chili, garam masala og ekstra kanel

Majsgalette med peanutbutter og lidt banan

99 % chokolade, fra Viani

Glutenfri müslibarer uden sukker

Selleristave med peanutbutter

Banankage kun sødet med banan. Lige nu arbejder jeg på denne opskrift. Den skal lige have ét forsøg mere inden, den sidder i skabet, så den må du komme tilbage efter senere 🙂

Varm kakao uden sukker. Denne er genial, men jeg kan ikke tage credit for ideen. Det var den anden dag, hvor jeg ramte lige præcis den dag på måneden, hvor man bare SKAL have chokolade (jeg ved, jeg ikke er den eneste) Jeg skrev til min veninde Zenia ”Sker der noget ved, at tage chokolade 81%, bare lidt”. Jeg kendte jo godt svaret og det kom promte: ”NEJ!!!!! Lav en varm kakao på usødet kakao i stedet….”
Uha det var godt…. Opskriften får du her.