Urtemagi i solskin

sanke tur, urte tur, samle urter, Alternativ behandler silkeborg, biopat silkeborg, naturopath silkeborg, biopat jylland, naturopath jylland, biopat midtjylland, naturopath midtjylland, biopat østjylland, naturopath østjylland, alternative medicin, biopat, naturopath, helsevejleder, urtemedicin, urteworkshop

Som du måske har bemærket, så er urter en af mine helt store passioner. De har et enormt potentiale i form af smag og så sandelig også i deres indflydelse på vores helbred. Derfor bruger jeg selv urter i min dagligdag. Både i maden, men bestemt også som medicin. Stort set alle mine klienter regulerer jeg med urter, og har børnene ondt i halsen, ved jeg præcis, hvilke remedier jeg skal have ned fra hylden.

Derfor var det med stor fornøjelse at jeg I søndags tog imod 9 søde kvinder og 1 dejlig baby til min urteworkshop. Formålet med workshoppen var at identificere et udvalg af urter og se på, hvordan de kan bruges til at påvirke sundheden. Med kurven under armen, blev der indsamlet urter på de økologiske jorde i have, krat og mark omkring vores gård Thorslykke. Undervejs fortalte jeg om egenskaberne på de urter, som vi mødte.
De indsamlede urter blev efterfølgende brugt til at fremstille en styrkende eliksir og en hals sirup. Det var sjovt for deltagerne at brede urterne ud og få dem på glas og flaske. Den personlige urtemedicin fik de selvfølgelig med hjem.

Som afslutning lavede vi sammen brændenælde suppe. For selvfølgelig skulle en dage i urternes tegn afsluttes med en skøn brændenældesuppe lavet over bål, så alle kunne køre hjem med mætte maver, fyldt op med ny inspiration.

Du kan læse om fremtidige workshops her

hostesirup, Alternativ behandler silkeborg, biopat silkeborg, naturopath silkeborg, biopat jylland, naturopath jylland, biopat midtjylland, naturopath midtjylland, biopat østjylland, naturopath østjylland, alternative medicin, biopat, naturopath, helsevejleder, urtemedicin, urteworkshop Urteeliksir, Alternativ behandler silkeborg, biopat silkeborg, naturopath silkeborg, biopat jylland, naturopath jylland, biopat midtjylland, naturopath midtjylland, biopat østjylland, naturopath østjylland, alternative medicin, biopat, naturopath, helsevejleder, urtemedicin, urteworkshop  Alternativ behandler silkeborg, biopat silkeborg, naturopath silkeborg, biopat jylland, naturopath jylland, biopat midtjylland, naturopath midtjylland, biopat østjylland, naturopath østjylland, alternative medicin, biopat, naturopath, helsevejleder,