Når du taber meget hår

hårtab, taber hår, Alternativ behandler silkeborg, biopat silkeborg, naturopath silkeborg, biopat jylland, naturopath jylland, biopat midtjylland, naturopath midtjylland, biopat østjylland, naturopath østjylland, alternative behandler østjylland,

Har du prøvet at tabe meget hår? Så ved du, hvor altomsluttende frustrationen er over hver enkelt hårstrå, der ligger på hovedpuden. Der kan være mange årsager til, at du fælder. Det kan for eksempel være mangel på næringsstoffer eller ubalancer i nogle kropsfunktioner. Min erfaring er dog at for rigtig mange, kan hårtabet også være stressbetinget. Jeg har selv være igennem en periode med massiv hårtab, det vil jeg fortælle dig om en anden dag – i dag vil jeg i stedet fortælle dig om min klient Birgit.

Birgit kom til mig, fordi hun igennem en længere periode havde oplevet en ualmindelig mængde håraffald. Birgit havde selv sat sig grundigt ind i vitaminer og mineraler. På google kan man nemlig finde mange gode bud på hvilke vitaminer og urter, der er gunstige for håret. Men Birgit var interesseret i en vitamintest for at sikre, at hun fik de rigtige. Det var selvfølgelig også oplagt for mig at lave en vitamin og mineral test, men som altid brugte jeg først god tid på at tale med Birgit. Om hendes sundhed, hendes kost, hendes liv og hendes tanker.

Jeg har en stærk fornemmelse for de mennesker, der sidder foran mig i klinikken, og det var hurtigt tydeligt for mig, at hårtabet handlede mere om overskud og retning, end det handlede om nærringsstoffer og vitaminer. Men selvfølgelig testede jeg Birgit, og testen bekræftede min intuition. Jeg sammensatte derfor et program, som gav Birgit et boost af vitaminer, et boost af overskud og naturligvis også en kur mod hårtab. Og så healede jeg Birgit – jeg har en bred værktøjskasse af manuelle behandlingsformer, som jeg benytter afhængig af den enkeltes behov. I denne situation var der brug for healing, men jeg bruger altid kun de værktøjer, der er relevant for den enkelte klient. I gennem healingen fik jeg adgang til at snakke dybere med Birgit omkring de ting, som hun kunne have glæde af at kigge på. Og så skete der noget……

Søger du en kur mod hårtab? Lad mig hjælpe dig med at finde ud af, hvad du har brug for. Læs mere her.

Efter 6 uger mødtes vi igen, og her sad en helt forvandlet kvinde foran mig. Ved hjælp af min guidance havde Birgit fået kastet lys på de områder, som hun havde brug for at kigge nærmere på. Det havde resulteret i glæde, overskud og målrettethed. Og hvad angår håret: Ja, dels havde hun jo fået kigget på de blokeringer, som var skyld i hendes hårtab. Men hun havde i processen også givet sit hår ekstra kærlighed, så hun nu sad strålende foran mig med smukt, blankt og stærkt hår…. og hårtabet var stoppet.

Birgit har lavet et kunstværk om den proces vi sammen satte i gang, og jeg har fået lov til at dele det med dig her. Bemærk brændenælden – det er ikke uden grund at den har fået en central placering 🙂

Læs også blogindlægget: Hjælp til dig der fælder meget hår

One Reply to “Når du taber meget hår”

Lukket for kommentarer.