Kål og kærlighed i lange baner

Kål og kærlighed, boganmeldelse, Alternativ behandler silkeborg, biopat silkeborg, naturopath silkeborg, biopat jylland, naturopath jylland, biopat midtjylland, naturopath midtjylland, biopat østjylland, naturopath østjylland, alternative medicin, biopat, naturopath, helsevejleder, urtemedicin, urteworkshop, biopatisk, vitamintest, midtjydsk biopat,

Jeg har fået lov til at anmelde ‘Kål og kærlighed’ af Lisbeth Tordendahl.

Den store opskriftsamling med sprød kål er med 100 procent garanti røget direkte ind på listen over kogebøger, jeg vil redde i tilfælde af brand. Der er så mange grunde til, at jeg er jublende begejstret for bogen.

For det første er bogen så mundvands indbydende med de smukkeste billeder, som Lisbeth selv har taget. Og så har bogen bare overrasket mig på så mange planer. Lisbeths talent var jeg ikke et sekund i tvivl om. Overhovedet! Men Kål….. Jeg havde måske forventet en bog med forskellige salater. Tro mig – der er mange spændende og nytænkende salater, men der er langt fra kun salater til dig. Bogen er fyldt med opskrifter, der dækker hele dagen lige fra morgen omelet til lette vegetarretter, supper, simreretter og tilmed fermentering.

Og så er jeg blevet så inspireret af Lisbeths dressinger, her får min olivenolie og creme fraice en ordentlig overhaling. Prøv for eksempel at forestil dig en ‘Orange kokosdressing’, som er lavet af gulerødder, karry, gurkemeje, appelsinsaft og kokosmælk…

Hvis ikke det er for at gøre noget ekstraordinært for din sundhed (da kål er den vildeste superfood, vi bør sætte tænderne i hver dag) så skal du købe bogen for dine smagsløgs skyld. Jeg lover, at du ikke finder den traditionelle grønkålssalat med tranebær i bogen. Alt er nyt, spændende og friskt.

Jeg har lyst til at anbefale bogen til din juleønskeliste, men ærlig talt, så burde du bare give dig selv den med det samme, som den bedste investering i din og familiens sundhed.

Du kan læse mere om bogen lige her

Dette bør du også vide:
Lisbeth er en af de modige kvinder, som har kastet sig ud i at udgive sine egne bøger. Det betyder blandt andet at bogen er trykt i Danmark (!!!!) hos Naryana Press. Det mest fantastiske sted, som jeg selv fik lov til at stifte bekendtskab med, da min og Zenias bog Rejsen til sundhed blev trykt der. Og så er den (selvfølgelig) printet på FSC papir og er svanemærket.