Den kroatiske hvidløgskur

hvidløg, den kroatiske hvidløgskur, immunbooster, immunforsvar, styrk immunforsvaret, Alternativ behandler silkeborg, biopat silkeborg, naturopath silkeborg, biopat jylland, naturopath jylland, biopat midtjylland, naturopath midtjylland, biopat østjylland, naturopath østjylland, alternative behandler østjylland,

Den ultimative immunbooster!
Du er aldrig i tvivl, når der er sygdom på vej. Du kan mærke det i ørerne, halsen og musklerne. Dit hoved er ørt og sengen kalder.

Jeg sørger hver dag for at pleje mit immunforsvar, ved at spise en fornuftig kost, drikke masser af vand og urtete, nyde naturen, dyrke nærværet med min familie og spise de kosttilskud jeg har brug for. For mig er det en god cocktail for en sund krop, både mentalt og fysisk. Når der banker en virus på døren, så rækker jeg ud efter de kosttilskud eller hjemmelavede eliksirer, som jeg ved kan give mig et ekstra immunboost. Men indimellem når jeg har arbejdet for meget eller sovet for lidt, kan jeg mærke at der skal mere til. Det er i de situationer at jeg trækker denne opskrift frem, som virker hver gang.

Den kroatiske hvidløgskur
Jeg har fået denne opskrift af min veninde Zenia. Hendes far er fra Kroatien, hvor kuren også har ophav. Kuren handler i alt sin enkelthed om at tage:

– 10 fed hvidløg
– Saften fra en halv citron
– Et stort drys chilipulver
– 2 spsk olivenolie

Det du gør nu er at pille og presse de 10 fed hvidløg, hvorefter du blander det med de øvrige ingredienser. Og så spiser du det. Ja – du læste rigtigt. Hvis du synes det hjælper på oplevelsen, kan du eventuel spise det oven på et stykke brød. Men for mig er det bedst bare at tage en ske og spise mig igennem det.

Og mens du sidder og nyder din styrkende immunbooster kan du stikke fødderne i et balje vand kogt på varmende urter som løg, hvidløg, peberrod, chili. Når fodbadet er koldt og du har skyllet hvidløget ned med et stort glas vand, er du klar til at hoppe i seng.

Trænger dit immunforsvar til et boost? Lad mig hjælpe dig med at styrke din modstand og sammensætte en god førstehjælpskasse. Book en tid her.

Læs også:
10 spørgsmål til immunforsvaret
Gør dit immunforsvar stærkt
Styrk dit immunforsvar: Dette bør du ikke overse!

One Reply to “Den kroatiske hvidløgskur”

  1. […] Lynkur mod influenza: Den kroatiske hvidløgskur […]

Lukket for kommentarer.