Sundhed der passer til dig

I dag vil jeg fortælle dig om mit sundhedsforløb, og hvordan du kan bruge mig som sundhedscoach. Der er nemlig mange, som spørger mig, om de skal følge et striks program fyldt med afsavn for at være med. Til slut i indlægget får du også lov til at møde to seje kvinder, som har deltaget på forløbet.

Lad mig slå fast:

  • Sundhedsforløbet fylder dig med en følelse af energi, glæde, sundhed, succes og selvkærlighed.
  • Sundhedsforløbet handler ikke om, at frarøve dig de ting du holder allermest af.
  • Sundhedsforløbet har ikke til formål at bringe dig igennem et standard forløb med strikse kostplaner, der er blottet for hvede, mælk, sukker og kaffe.

 

Sundhedsforløbet tager udgangspunkt i DIG, DINE ØNSKER OG MÅL:

DIG:
Hvor er du i dit liv lige nu?

DINE ØNSKER:
Hvor er det, at du har brug for min hjælp? Er det til at lave sunde madplaner, sætte skub i motivationen, skabe nye sunde rutiner eller til at give hele familien et sundhedsboost?
Har du et ønske om at teori omsættes til praksis, så går vi i køkkenet sammen eller laver andre aktiviteter, hvor du har brug for min hands-on sparring. Jeg skræddersyer forløbet, så du får den sparring du har brug for, så du kan opnå det DU ØNSKER.

MÅL:
Vil du gerne have mere energi? Spise grøntsager hver dag? Slutte fred med din krop og dæmoniserende slanketanker?
Dine mål er essentielle og vi bruger faktisk ret meget tid på dem, for min erfaring viser, at det ikke er muligt at sætte en forvandling i gang uden realistiske og velformulerede mål. Derfor hjælper jeg dig med at finde frem til det MÅL, som motivere dig til at skabe den forandring du ØNSKER DIG.

Du kan læse mere om sundhedsforløbet her! Jeg står klar til at besvare dine spørgsmål på mail eller telefon. Læs mere her.

Cases fra sundhedsforløbet

Lene:
Lene kom til mig med et ønske om at få et overblik over familiens sundhed. Lene har tre små børn, så vores fokus har været at skabe tid og overskud, samt at indføre nogle rutiner og smutveje, som gør hverdagens sundhed mere overskuelig.

“Anja var lynhurtig til at fange mine udfordringer og tilpassede forløbet, så jeg kunne holde fast i mig selv og min sundhed. Hvad der virkede som en uoverskuelig rejse med selvpineri og energitørke vendte Anja til et samlet overblik over mine ressourcer og med små justeringer i min hverdag frigjorde jeg min egen vilde power.”

 


Charlotte:

Charlotte deltog i forløbet, fordi hun ønskede at skabe en ny livsstil. Hun var allerede i fuld gang med et stort vægttab, men savnede mere inspiration til sunde måltider og redskaber til at gøre sundheden til en integreret del af hendes hverdag.

“Forløbet ændrede mine tanker og tilgang til sundhed. Jeg bruger redskaberne hver dag og vil gøre det resten af mit liv. Tag en beslutning for din sundheds skyld.”

(billedet viser Charlotte før/efter hendes transformation)

 

 

One Reply to “Sundhed der passer til dig”

Lukket for kommentarer.